Rengas Ässät -verkkokauppa

Verkkokauppa ja yritysilme

Rengas Ässät

Rengas Ässät tarjoaa yksilöllistä, näppärää ja laadukasta rengas- ja vannepalvelua. Renkaat voidaan toimittaa ympäri Suomen tai ne voi hakea yrityksen toimipisteestä Nokialta tai Porista.

AsiakasRengas Ässät
Verkkosivuwww.rengasassat.fi

Toteutus

Nettikaks toteutti asiakkaalle logon sekä sivuston ilmeen asiakkaan alustavien toiveiden mukaan. Verkkokauppa on rakennettu WordPress-alustalle WooCommercea hyödyntäen. Näin ollen asiakas pystyy itse päivittämään sivustoa, lisäämään ja poistamaan tuotteita sekä ylläpitämään varastosaldoa. Tuotteiden löytämisen helpottamiseksi kehitimme renkaiden hakemistopuun ja pikahaun, jotka yhdistettiin verkkokauppaan lisäosana. Hakemistopuu mahdollistaa renkaiden etsimisen muun muassa niiden profiilin ja koon mukaan.  Sivustosta tehtiin hakukoneystävällinen ja responsiivinen, jotta sivustoa voi käyttää huoletta myös mobiililaitteilla. Maksaminen onnistuu suomalaisilla verkkopankeilla ja luottokorteilla. Koko sivusto on salattu SSL-tekniikalla.

Lisäsimme sivustolle jatkoa varten myös analytiikan jolla pystymme seuraamaan, mistä asiakkaat tulevat ja kuinka he käyttävät sivustoa. Näin ollen pystymme jatkossa kehittämään verkkokauppaa sekä parantamaan konversiota.