Nettisivut

Ensivaikutelmasi verkossa

Responsiiviset ja hakukoneystävälliset kotisivut

Kasvokkain syntyvä ensivaikutelma tapahtuu noin kuudessa sekunnissa. Verkossa se tapahtuu vieläkin nopeammin! On siis tärkeää, että kotisivut vastaavat laadultaan ja ilmeeltään yrityksen toimintaa kasvokkain. Responsiivisuus on päivän sana mobiililaitteilla tapahtuvan liikenteen kasvaessa. 

Asiakkaidemme verkkosivut ovat aina responsiivisia, helposti päivitettäviä, hakukoneoptimoituja sekä ulkoasultaan brändin mukaisia. Tarvitsetpa päivityksen vanhoihin sivuihin tai kokonaan uudet, Nettikaks on oikea valinta. 

Responsiivisuus

Jokainen tuottamamme kotisivu on responsiivinen ja näin ollen käytettävissä helposti kaikilla laitteilla.

Hakukoneystävällisyys

Tekemämme verkkosivut ovat aina hakukoneystävällisiä. Näin ollen sivustorakenne ja sisältö on tarkoin mietitty hakukoneiden osalta.

Nopeus

Tarjoamamme hosting mahdollistaa sivustojen nopean latautumisen ympäri maailman hyödyntäen suurimpia CDN-verkkoja.

Viimeistely

Tyytyväisyystakuu – viimeistelemme ja hiomme sivustot vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. 

Kotisivuasiakkaitamme

Alta löydät muutamia Nettikahden kotisivuasiakkaita esimerkkeineen.

Mistä on Nettikahden kotisivut tehty?

Asiakkaidemme tarpeista riippuen käytämme aina parhaiten soveltuvaa CSM-järjestelmää sivuston valmistukseen. Suurin osa internetin verkkosivuista käyttää WordPress-julkaisualustaa ja näin ollen myös me luotamme WordPressiin. Palvelimemme on sijoitettu SAS 70 -standardien mukaisesti ja palvelumme varmuuskopioidaan päivittäin. Näin vältämme tiedostojen katoamisen.

Lupaamme asiakkaillemme jokaisen palvelun yhteydessä 99,99-prosenttisen käytettävyysajan (”uptime”) vuosittain. Näin voit olla varma että kotisivunne ovat aina ylhäällä. Sähköpostien osalta käytämme Googlen tarjoamaa G Suite -palvelua, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen tietoturvan sekä ylläpidon.

Haluatko ilmaisen tarjouksen nettisivuista?

Voit jättää yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, ja olemme sinuun yhteydessä! Halutessasi voit olla yhteydessä myös puhelimitse ja sähköpostitse!

Sähköposti   myynti@nettikaks.fi

 Soita! + 358 40 548 9231