Hakukoneoptimointi (SEO)

Yritystäsi ei ole olemassa ellei sitä löydy Googlesta!

Nettikahdella maksat hakukoneoptimoinnissa ainoastaan tuloksista! Näin ollen aloittaminen on ilmaista, sekä teemme tarvittavat muutokset sivuihisi taataksemme sijoitukset. Ellet sijoitu paremmin, et myöskään maksa mitään.

Paras paikka piilottaa ruumis on Googlen sivulle 2!

Orgaaninen eli suoraan sivustolle tai hakukoneiden kautta tuleva liikenne on asiakkaillemme yleensä arvokkainta. Tällöin kävijä etsii kyseistä palvelua tai tuotetta ja konversio on parempi. Vaikka hakukoneet tarjoavat useita mainospaikkoja ennen varsinaista hakutulosta, menee kuitenkin suurinosa liikenteestä orgaanisiin hakutuloksiin.

Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on parantaa sivuston laatua käyttäjäystävällisemmäksi ja hakukoneiden algoritmeille helpommin tulkittaviksi.

Verkkokaupan hakukoneoptimointi 2017

Verkkokaupan Hakukoneoptimointi

Varsinkin verkkokauppojen hakukoneoptimointi on selkeä etu kilpailijoihin! Toimiessasi alalla, missä kilpailu on kovaa, on tärkeää että sivustosi on etusivulla tärkeimmillä hakusanoilla. Näin saat kasvatettua orgaanisen liikenteesi määrä, ja tehtyä enemmän kauppaa!

Hakusana-analyysi

Hakukoneoptimointi aloitetaan valitsemalla halutut hakusanat, joilla halutaan sijoittua paremmin.

Kilpailija-analyysi

On tärkeää tehdä laaja kilpailija-analyysi kartoittaakseen kilpailutilanteen, sekä arvoida tarvitut muutokset hakutulosten parantamiseen.

Linkitys

Kuten ystävää suositellessa, myös verkossa on tärkeää saada ”suosituksia” muilta sivustoilta.

Sisältö

Sisällöntuotanto on isossa roolissa hakukoneoptimoinnissa. Tuore, ajankohtainen sisältö ja sisältöstrategia ovat tärkeässä roolissa käyttäjiämääriä kasvattaessa.

Jos haluat kuulla lisää riskittömästä hakukoneoptimoinnista, jätä yhteystietosi!

 Email myynti@nettikaks.fi

Soita!     + 358 16 4691365