Hakukoneoptimointi (SEO)

Yritystäsi ei ole olemassa, ellei sitä löydy Googlesta!

Nettikahdella maksat hakukoneoptimoinnissa ainoastaan tuloksista! Näin ollen aloittaminen on ilmaista, ja lisäksi teemme tarvittavat muutokset sivuihisi taataksemme sijoitukset. Ellet sijoitu paremmin, et myöskään maksa mitään.

Paras paikka piilottaa ruumis on Googlen sivu 2!

Orgaaninen eli suoraan sivustolle tai hakukoneiden kautta tuleva liikenne on asiakkaillemme yleensä arvokkainta. Tällöin kävijä etsii kyseistä palvelua tai tuotetta ja konversio on parempi. Vaikka hakukoneet tarjoavat useita mainospaikkoja ennen varsinaista hakutulosta, menee kuitenkin suurin osa liikenteestä orgaanisiin hakutuloksiin.

Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on parantaa sivuston laatua käyttäjäystävällisemmäksi ja hakukoneiden algoritmeille helpommin tulkittaviksi.

Verkkokaupan hakukoneoptimointi 2017

Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Varsinkin verkkokauppojen hakukoneoptimoinnilla erotut kilpailijoista! Toimiessasi alalla, missä kilpailu on kovaa, on tärkeää että sivustosi on etusivulla tärkeimmillä hakusanoilla. Näin saat kasvatettua orgaanisen liikenteesi määrää ja tehtyä enemmän kauppaa!

Tilaa ilmainen analyysi verkkosivustostasi!

Viereisellä lomakkeella voit tilata ilmaisen analyysin sivustosi nykytilasta korjausehdotuksineen! Kirjoita kenttiin verkkosivustosi osoite, sekä sähköpostiosoite johon haluat analyysin lähetettävän!


Hakusana-analyysi

Hakukoneoptimointi aloitetaan valitsemalla halutut hakusanat, joilla halutaan sijoittua paremmin.

Kilpailija-analyysi

On tärkeää tehdä laaja kilpailija-analyysi kilpailutilanteen kartoittamiseksi, sekä arvoida tarvitut muutokset hakutulosten parantamiseksi.

Linkitys

Kuten ystävää suositellessa, myös verkossa on tärkeää saada ”suosituksia” muilta sivustoilta.

Sisältö

Sisällöntuotanto on isossa roolissa hakukoneoptimoinnissa. Tuore, ajankohtainen sisältö ja sisältöstrategia ovat tärkeässä roolissa käyttäjämääriä kasvatettaessa.

Jos haluat kuulla lisää riskittömästä hakukoneoptimoinnista, jätä yhteystietosi!

 Email myynti@nettikaks.fi

Soita!     + 358 40 548 9231