Sisällöntuottaja

Nettikaks tekee asiat eri tavalla! Vuonna 2014 perustetun digitoimiston palveluihimme kuuluu niin ohjelmistoyrityksen kuin mainostoimistojen palveluja. Yleisimpiä lopputuotteita ovat internetsivustot, verkkokaupat, internetmarkkinointi, nettimyynti sekä mainostoimistopalvelut. Toimipaikkamme on Oulussa, mutta palvelemme asiakkaita Euroopan rajojen sisäpuolella.

Nyt etsimme innostunutta ja aikaansaavaa eUrheilusta kiinnostunutta Sisällöntuottajaa. Vastaat kokonaisvaltaisesti Nettikahden yhteistyökumppanin uutisartikkeleiden sisällöntuottamisesta.

Tehtävässäsi raportoit peliuutisista ja teet otteluennakot käden käänteessä tietoa janoavalle kansalle suomeksi, muut kielet katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta kiinnostusta eUrheilua kohtaan, ymmärrät mitä tarkoitetaan termeillä CS:GO, DOTA2, PUBG, LOL ja Overwatch. Sinulla on mahdollisesti kontakteja eUrheilu-joukkueisiin ja -pelaajiin.

Tarjoamme työnsä hyvin tehneelle sisällöntuottajalle myös jatkossa mahdollisuuden kasvaa tehtävässä suurempiin saappaisiin, joten kyky kantaa vastuuta asioista on pelkkää plussaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja kirjoitusnäytteen kera osoitteeseen rekry(a)nettikaks.fi