Myyntineuvottelijoita

Nettikaks tekee asiat eri tavalla! Vuonna 2014 perustetun digitoimiston palveluihimme kuuluu niin ohjelmistoyrityksen kuin mainostoimistojen palveluja. Yleisimpiä lopputuotteita ovat internetsivustot, verkkokaupat, internetmarkkinointi, nettimyynti ja muut mainostoimistopalvelut. Toimipaikkamme ovat Kokkolassa ja Oulussa, mutta palvelemme asiakkaita Euroopan rajojen sisäpuolella noin kymmenen ammattilaisen voimin.

Vuosi 2018 oli meille menestyksekäs. Nyt on aika kasvaa lisää.

Vahvistamme nyt myyntitiimiämme ja etsimme uusia kasvoja Myyntineuvottelijoiksi.

Tehtävänäsi on kontaktoida kuluttaja-asiakkaita ja tarjota heille parempi ja edullisempi vaihtoehto heidän nykyiseen palveluunsa verrattuna. Työ on helppoa sillä saat tarkoin valitun kohderyhmän jotka ovat ilmaisseet halunsa saada yhteydenottoja juuri sinulta.

Toivomme sinulta positiivista elämän asennetta, yli 18-vuoden ikää, sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivottavasti et pelkää puhelinta, sillä se tulee olemaan tärkein työvälineesi. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse sillä koulutamme sinut tehtävääsi kunnolla.

Tarjoamme siistin sisätyön ja mukavat työkaverit. Kilpailukykyinen palkkauksesi muodostuu tuntipalkasta, sekä bonusjärjestelmästä. Palkkapussiasi voit lihottaa myyntikilpailuista voittamillasi palkinnoilla jotka vaihtelevat elokuvalipuista aina ulkomaanmatkoihin.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2.2019 mennessä osoitteeseen rekry@nettikaks.fi