Account Manager

Nettikaks tekee asiat eri tavalla! Vuonna 2014 perustetun digitoimiston palveluihimme kuuluu niin ohjelmistoyrityksen kuin mainostoimistojen palveluja. Yleisimpiä lopputuotteita ovat internetsivustot, verkkokaupat, internetmarkkinointi, nettimyynti ja muut mainostoimistopalvelut. Toimipaikkamme ovat Kuopiossa ja Oulussa, mutta palvelemme asiakkaita Euroopan rajojen sisäpuolella noin kymmenen ammattilaisen voimin.

Ratkaisukeskeinen Account Manager

Oletko digimaailmassa viihtyvä myyjä, joka haluaa mahdollistaa asiakkaille parhaat päätökset helposti? Me Nettikahdella luomme kaupantekoa lisääviä, näyttäviä sekä manuaalista työtä vähentäviä ratkaisuja asiakasyrityksillemme ja räätälöimme ne aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin sopiviksi. Toimialamme on murroksessa ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien myötä meillä on nyt tarjota yhä kiehtovampia työtehtäviä digitalisaation tekijöille. Etsimme Ouluun aktiivista Account Manageria, joka innostuu alan laadukkaimmista palveluista ja ottaa haltuunsa asiakkaamme.

Tehtäväsi ja tavoitteesi

Account Managerina ratkot yrityspäättäjien kanssa myyntiin ja markkinointiin sekä muuhun liiketoimintaan liittyviä haasteita. Uskomme huomaasi merkittävän asiakassalkkumme, johon kuuluu hyvämaineisia yrityksiä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Pääset vaikuttamaan ansiotasoosi omalla työpanoksellasi, sillä maksamme peruspalkan lisäksi provisiota tulostesi mukaisesti.

Tavoitteenasi on

– oppia jatkuvasti lisää laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme
– kasvattaa omaa asiakassalkkuasi
– hakea aktiivisesti uusia kontaktipintoja ja lisämyynnin paikkoja asiakkaidemme organisaatioista.

Työyhteisö

Pääset mukaan 10 henkeä työllistäävään yhtiöön, joka tukee, sparraa ja auttaa toisiaan mielellään. Kaikilta meiltä löytyy vähän erilaista osaamista ja tämä on myös ehdoton vahvuutemme. Account Managerimme tulee puurtamaaan itsenäisesti monimutkaistenkin tarjousten parissa, mutta tässä tiimissä myös nauru raikaa kun konttorille osutaan samaan aikaan.

Miten menestyä tehtävässä?

Account Managerin tehtävään parhaat eväät antaa kokemus ratkaisumyynnistä sekä ymmärrys yritysten myynnin ja markkinoinnin toimintamalleista. Saat nopeasti kiinni asiakkaidemme liiketoiminnasta ja ymmärrät, minkälaisia hyötyjä esimerkiksi Googlen AdWords-kampanjalla pystytään saavuttamaan uusasiakashankinnassa. Taidat itsenäisen myyntityön kentällä ja puhelimessa, mutta osaat myös hyödyntää yhteistyötä tiimin ja talomme muiden asiantuntijoiden kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Tärkeintä kuitenkin on, että tunnistat itsesi näistä:

– myyntitaitosi ovat lyömättömät ja ratkot asiakkaiden ongelmia aina liiketoimintalähtöisesti
– tunnet talousmaailmaa ainakin sen verran, että puhut samaa kieltä yrityspäättäjien kanssa
– sinussa on yrittäjähenkisyyttä
– pystyt hoitamaan myös kansainväliset asiakkuutesi englannin kielellä
– omistat ajokortin

Miksi Nettikaks?

Olemme uudistamassa koko toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Pääset tarvittaessa myös itse mukaan kehittämään prosesseja ja yhtiötä kohti parempaa tulevaisuutta. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että vapaalla. Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin.

Hakuohjeet

Jos jäit vielä kaipaamaan tarkempia tietoja tehtävästä tai Nettikahdesta työpaikkana, myyntijohtaja Harri Uutinen vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse. Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen harri(a)nettikaks.fi 31.8.2017 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta jätä hakemista viime hetkeen.